Gør en forskel ved at tage arbejde i udlandet

Gør en forskel ved at tage arbejde i udlandet

ANNONCE

Der er ikke nogen tvivl om, at langt de fleste danskere virkelig holder af at rejse. Verden har så meget forskelligt at byde på, og derfor er det en god idé, at du sørger for at rejse en masse og lære en masse om de mange forskellige kulturer, der findes i vores dejlige verden.

Men hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel for nogle af de kulturer og samfund, der ikke er lige så rige som vi er i Danmark, har du også mulighed for at tage arbejde i udlandet, hvor du kan være med til at gøre en forskel for dem, der ikke er født med samme privilegie, som vi er.

Start med at vælge det land, du gerne vil gøre en forskel i

Der findes forskellige organisationer her i Danmark, der sender folk af sted til lande, hvor der er brug for hjælp til at få dele af økonomien på rette kurs. Det kan være svært at vælge, hvor du helt vil hjælpe, men for mange ændrer det sig, når de selv har rejst i et fattigt land og er blevet glade for lokalbefolkningen og den kultur, de oplever der.

Hvis du har været i et land i eksempelvis Afrika, Asien eller Sydamerika, der virkelig har rørt dit hjerte, så er det værd at undersøge, om du kan komme til at hjælpe i lige præcis dette land, så du kan gøre en forskel der, hvor det er dit hjerte nærmest.

Bliv vaccineret inden rejsen, da flere af landene i de mere udsatte regioner i verden har nogle anderledes bakterier og sygdomme end dem, vi er vant til i Danmark, og som vores immunforsvar derfor ikke kan bekæmpe på tilstrækkelig vis.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du ved, hvor du skal rejse hen, så du kan få de rette vaccinationer. Husk på, at visse vaccinationer kræver flere injektioner, og derfor er det en god idé at starte med dem hurtigst muligt, så du kan nå alle injektioner, inden du rejser.

Styrk dine sprogkundskaber, inden du rejser

Det er meget få mennesker i verden, der taler dansk ligesom os, og derfor er det altid en god idé at få styrket dine sprogkundskaber på fremmedsprog, uanset om du har planlagt din rejse eller ej. Det er altid noget, der kommer til at gavne dig, og derfor er det bare om at komme i gang med at lære et fremmedsprog bedre.

Du kan blandt andet tage et engelsk kursus til erhverv, så du er bedre styrket i at kunne diskutere forskellige fagområder, og så du ved, hvordan man begår sig på engelsk, når det kommer til at kommunikere med folk på arbejdspladsen.

Det er noget af det, der vil få din ansøgning til at skille sig ud fra mængden, når du gerne vil til udlandet for at arbejde med spændende kulturer og udsatte folk, der netop har brug for at du kommer af sted med dine styrker og gode hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.