Du kan allerede booke din rejse til efter studenterugen!

Reklame

Du kan klikke her og se flere forskellige destinationer. Efter tre års arbejde på skolebænken har du fortjent en rejse – en rejse, hvor du skal slappe af, samtidig med at du får pulsen op, ser spændende seværdigheder og har rig mulighed for at shoppe. Du skal på storbyferie. Du kan vælge mellem store dele af verdens storbyer og få en på opleveren. En storbyferie er en ferie for alle. Du kan finde noget til enhver smag. Verden er fyldt med storbyer, der tilbyder lidt af hvert. Nogle storbyer er kendt for nattelivet, mens andre er kendt for deres store turist attraktioner.

Hvis du er i tvivl og ikke helt ved, hvilken form for ferie, du ønsker, kan du lave en kombi-ferie. Her kombinerer du din storbyferie med en badeferie, en aktiv ferie, safari eller noget helt andet, du har lyst til. Det er din ferie, du kan altid få professionel hjælp til at få den perfekte ferie skræddersyet for dig.

Din ferie skal være unik. Det kan du gøre på mange måder, f.eks. kan du tage til en storby op til jul, nytår, Halloween osv. Således kan du opleve et kendt fænomen på en ukendt måde. Dette vil være en ferie, du aldrig glemmer.

Mangler I det sidste til studenterkørslen?

www.amok.as kan du finde nogle af de fedeste studenterkørselsbusser. En studenterkørsel er en velfortjent tur med din klasse. I har kæmpet til det sidste igennem afleveringer, prøver, tester og eksaminer. NU skal I fejre hinanden og jer selv. Det kan klart anbefales at planlægge studenterkørsel i god tid, da de fedeste studentervogne bliver taget først. Derfor gælder det om at være hurtig på aftrækkeren.

Der er mange ting, der er vigtige i en studentervogn, men noget af det allervigtigste er chaufføren. Chaufførens negative/stressede stemning kan smitte af på jer – derfor er det vigtigt at have en fest glad chauffør, men også en chauffør, der kan bevare overblikket og roen.

Dernæst er det vigtigt, at alt udstyr er i orden – gode og højlydte højtalere, så festen allerede kan begynde i bussen. Bænkplads til alle er vigtig, alle skal kunne sidde komfortabelt. Gennemsigtig overdækning, fordi du aldrig ved, hvornår det regner herhjemme.  God belysning på vognen er også noget, der skal prioriteres.

På amok.as kan du finde studentervogne til enhver smag  – vælg den vogn, der matcher jeres ønsker bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *