3 fede oplevelser til sommerferien

oplevelser sommerferie

Sommerferien kommer tættere og tættere på. Det betyder, at du snart skal til at tænke over, hvad du skal bruge al den ekstra fritid til? Mange tager ud at rejse, hvilket er en god ide: Det er altid rart at komme lidt væk fra hverdagen.

Dog er det ikke alle som har mulighed for at komme ud at rejse. Hvis du er en af dem, så skal du selvfølgelig finde på noget andet sjovt at lave. I Danmark findes der et hav af fede oplevelser, der snildt kan opleves i sommerferien. Vi har fundet tre oplevelser, der med garanti vil gøre din sommerferie i 2017 til en af de bedste!

Flyv i luftballon

Vil du prøve en sommerferieoplevelse, der virkelig vil huskes i mange år frem? I så fald skal du prøve at flyve i ballon. Ballonflyvning er eftersigende en af de vildeste oplevelser, hvis du godt kan lide flotte udsigter, unikke naturoplevelser og ikke er alt for højdeskræk.

Du kan flyve i luftballon mange steder i Danmark. Lige præcis hvor du kan flyve afhænger af selskabet du booker turen hos. Ud over Danmark kan du også prøve at flyve luftballon i udlandet. I Flensborg kan du for eksempel få en smuk tur ud over fjorden.

Se hvor du kan prøve at flyve i luftballon her.

Kanotur

Kanotur! En klassiker når det kommer til oplevelser i sommerferien. Bor du i nærheden af søer og-/eller åer, så er det bare med at komme af sted på kanotur. Pak tasken, find et par gode venner og padl derudaf!

Det kan klart anbefales at tage på kanotur i Silkeborg området. Her finder du nemlig et væld af søer, der er som skabt til kanotur. Derudover løber Gudenåen igennem byen. Og lige præcis denne å er perfekt til at ro i kano på.

Volleyball turnering med vennerne

Volleyball er en fantastisk sommeraktivitet. Især hvis du kan nyde sporten sammen med dine venner. Har du overvejet at arrangere en lille turnering på en nærliggende strand? Få det gjort. Sådan en turnering bidrager til en vildt god og hyggelig stemning. Især hvis vejret viser sig fra sin bedste side. Husk at have kolde drikkevarer klar: Sådan et spil volleyball kan godt gøre dig tørstig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *