Tag internettet med dig på ferien med disse udbydere

internet ferie

Vi er efterhånden blevet vant til, at vi kan komme på internettet lige meget, hvor vi befinder os henne. Dette er dog ikke altid tilfældet, når vi er på ferie, fordi vi ikke er koblet op til 4G netværket på samme måde som vi her herhjemme. For mange er dette lidt en skræmmende oplevelse, for hvordan skal man nu kunne finde rundt i udlandet udens ens navigation på mobilen og hvad nu, hvis vi lige skal finde den bedste restaurant i området på Tripadvisor?

Heldigvis er rigtig mange teleselskaber begyndt at tilbyde dig data i udlandet også, så du frit kan surfte og bruge google maps, når du er på ferie. Herunder har vi samlet alle de udbydere som pt tilbyder dig, at du kan få data med på ferien, uden at det skal koste dig ekstra.

Udbydere der tilbyder dig internet på ferien:

3 Mobil

3LikeHome giver dig mulighed for at bruge din mobil, som om du var hjemme, i 40 lande (der af navnet “3LikeHome”). Dette gælder både tale, sms og data.

Telia

Telia tilbyder en lignende løsning kaldet “Roam Like Home Europa”,  hvor du kan surfe, tale og sende sms, som om du var hjemme. Denne løsning gælder, som du nok at gættet allerede, i Europa, så hvis du skal et smut til Thailand, så vil du stadig skulle n tur på hotellets netværk for at komme på nettet.

Call Me

Call Me har en løsning til data i udlandet kaldet “Just Like Home”, som giver dig gratis dataforbrug og roaming i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen. Husk at du skal tilmelde dig tjenesten, ellers gælder den ikke.

Telmore

Telmore tilbyder også en ekstrapakke til deres mobilabebonomenter kaldet ”Roam like home”. Denne pakke giver dig blandt andet 100 MB data hver måned til brug i udlandet.

Du kan læse mere om hver enkelt udbyder hos Musimi.dk, som er en sammenligningstjeneste, der hjælper dig med at finde billigt internet.

Har du spørgsmål til brug af data i udlandet, så skal du være velkommen til at skrive til os via kommentarsporet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.