Sex på ferien | Kvinders sexvaner på ferien

Sex på ferien

Blandet Woman har spurgt deres kvindelige læsere omkring deres sexvaner og sexlyster når de er på ferie og det står klart, at det ikke kun er billige drinks og sol på stranden som pigerne har lyst til når de er på ferie.

Nedenfor bringer vi 3 af de mest interessante statistikker fra undersøgelsen:

84 % af kvinderne har haft sex på ferien

Denne statistik er nok ikke så opsigtvækkende endda, da mange piger har været på ferie med kærsten eller manden og derfor med stor sandsynlighed også har fundet tid til sex på ferien.

En kvinde skriver blandt andet:

Jeg knaldede engang med en ferie flirt på et toilet på et diskotek. Det har jeg aldrig gjort før, og jeg tror helt klart, varmen og det manglende tøj steg mig til hovedet.

Dette er selvfølgelig et citat fra en singlepige, men det vidner ikke destomindre om, at det ikke kun er fyre som bliver kåde i varmen!

41 % af kvinderne er “billigere” når de er udlandet

En kvinde skriver blandt andet:

Ja! Jeg tror, det har noget at gøre med, at det er så dejligt uforpligtende. Især hvis det er en fra et andet land. Man ved man ALDRIG ser personen igen. Hjemme i Danmark begynder man at spekulere på, om det er en, man har lyst til at se igen, og så begynder hele det der spil, som kan være ufattelig trættende…

For fyrene, som er på jagt efter en rigtig ferieflirt, er dette bestemt en god nyhed!

53 % af kvinderne er friske på prøve nye ting når de er på ferie

Lidt over halvdelen af kvinderne er friske på at prøve nye ting på ferien, som de ellers ikke ville prøve i Danmak. Det kunne f.eks. være at købe en omgang billig glidecreme og så bare give den fuld gas. En af kvinderne skriver blandt andet:

Både ja og nej. Jeg har engang haft en spontan trekant på en backpacker-ferie i Caribien, fordi min scoring delte værelse på et hostel med en kvinde, som først bare så på, men så kom jeg til at invitere hende med. Situationen var nok bare ikke opstået naturligt derhjemme.

For både singlefyre og mænd med kærrester kan det det således være en god plan at invitere fruen med på ferie, hvis der er lidt nye ting der skal prøves!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *