Skal du lære at hækle på din næste ferie?

hækle

Hvis du begynder at hækle på din næste ferie, så kan du hurtigt blive en del af den store danske befolkningsgruppe som elsker den samme aktivitet. For nogle år siden blev det offentliggjort at danskerne køber over 60.000 kg garn om året. Det svarer til at der hvert år bliver skabt over 50.000 kreative sweatre hjemme i de danske stuer.

Det skal du bruge til at kunne hækle på ferien

Hvis du skal en tur til udlandet, så kan du på passende vis gå på jagt efter noget nyt garn. Selvom det allerede er prisvenligt at købe hjemme i Danmark, så er der sikkert penge at spare, hvis du handler i for eksempel Spanien, Thailand eller måske i USA. Du kan også sørge for at pakke en hæklenål og et par garnnøgler, hvis du ikke gider at løbe rundt og lede efter det i udlandet. Det fylder alligevel ikke så meget i kufferten og koster som sagt ikke alverdens hjemme i Danmark.

Lær at hækle uden for de danske grænser

Du kan tage på højskoler i Danmark som tilbyder interessante kursusforløb i hækling. Men hvis du hellere vil længere væk, så kan du endda også rejse på hækleferier over hele verden. Der findes eksempler på kulturelle hæklerejser til Irland, Frankrig, New Zealand samt især en række populære amerikanske stater såsom Californien og Florida. Udover at hækle sammen med interessante personer fra nær og fjern, så indeholder pakkerejserne ofte turistbesøg såsom sightseeing i byen og ture på museum.

Men hvis du foretrækker at styre din egen tid samt dit eget tempo, så kan det være at et online hæklekursus er bedre for dig. Måske sidder du netop nu på den anden side af jorden og har valgt at nu er det tid til at komme i gang med denne populære hobby. Så er det bare om at komme i gang. Prøv f.eks. dette hæklekursus som blot er et af de mange tusinde der findes online.

Hækling og ferier har det samme formål

At hækle får dig til at arbejde med den stress som du har indeni kroppen. Det kan være at du render rundt med negativ energi fra arbejdet eller familien. Lige meget årsagen, så vil et hæklekursus være med til at bearbejde dine følelser.

På samme tid kan du også give din selvtillid et skub. Det er en fantastisk fornemmelse at kunne vise noget frem og sige ”dette har jeg skabt med mine egne hænder.” I stedet for at vise souvenirs kan du overraske med dine egne skabninger, når du lander på dansk jord igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.