Klar til din næste rejse?

rejse

Reklame

Danskerne elsker at rejse, og vi leder konstant efter nye destinationer, vi kan opleve. Hvis du endnu ikke har sat dig fast på din næste destination, så giver denne blog dig muligheden for at drømme dig væk mod eksotiske himmelstrøg.

Mulighederne er mange, og det er dit eget temperament og din pengepung, som sætter grænserne. Man har dog altid lov at drømme lidt, så giv dig selv lov, når du nedenfor læser nogle mulige destinationer og ferietyper, du måske skal prøve næste gang.

Vandreferie

Er du glad for at bruge din krop, så er en vandreferie formentlig et hit for dig. De fleste, som har prøvet det, slipper det aldrig helt igen, og det er der altså nogle ret gode grunde til. Vandreferier giver dig nemlig mulighed for at være aktiv, mens du føler dig helt afslappet i kroppen. Selvom det fysisk kan være hårdt, så er det bare fantastisk for krop og sjæl at begive sig ud i bjergene og lade naturen vise sit smukkeste ansigt.

Der er mange muligheder for at vandre i Europa. Tag eksempelvis til de norske fjelde i sommerferien og se naturfænomener, du næsten ikke kan fatte. Det samme kan gøres i eksempelvis Dolomitterne i Italien, hvor du samtidig kan få en vaskeægte solferie.

De Kanariske Øer

Er du mere til det klassiske, så tag en tur til Gran Canaria eller Tenerife. Her får du muligheden for at kombinere stort set alle ferietyper i en. Det betyder eksempelvis, at du kan holde badeferie, men du kan også tage et smut ud i bjergene, som der faktisk er masser af på de såkaldte mormor-øer.

Se rejser til Tenerife her.

Køb billige og smarte sko til ferien på www.hoofers.dk .

Rundrejse på Sri Lanka

Vil du gerne prøve noget helt andet, kan du tage en lidt længere ferie, eksempelvis til Bali eller Sri Lanka. Særligt på Sri Lanka er der mulighed for at opleve meget forskelligt, og hvis du vælger en rundrejse, vil du kunne få mange forskellige indtryk. Forestil dig et par uger på vest- og sydkysten, hvor du oplever de tæt befolkede områder af øen. Her vil du, sammen med mange andre turister, nyde fantastiske strande og omgivelser, som er meget langt fra det, du kender fra Danmark.

Herefter kan du tage en tur østpå, hvor du vil opleve mere opdagede naturoplevelser. Her finder du strande, som stort set er ubefolkede, og du kan selv bestemme, hvor meget ro du vil have, og hvor meget du vil have med andre at gøre.

Besøg guds eget land

Har du ikke været i USA endnu, så er det måske på tide at prøve denne oplevelse. Tag eksempelvis en tur op og ned ad vestkysten, hvor du både oplever smuk natur, enorme byer og masser af solskin. Tag et smut ind i landet og se nationalparker med masser af vilde dyr, eller giv dig selv lov til at opleve New York City. Hele USA kan nok ikke opleves på en enkelt tur, så udvælg nogle steder, du bare skal se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.