3 tips til en ferie uden indbruds-bekymringer

Påsken nærmerer sig og snart er det også sommer. Ferie tiden står med andre ord for døren, og mange af os skal sikkert ud og rejse i minimum en uge. At forlade huset eller lejligheden i længere tid kommer dog ofte med en række bekymringer, for hvad nu hvis der kommer indbrud og hvad kan vi gøre for at dette ikke sker?

I denne artikel giver vi dig 3 gode råd til at sikre din bolig bedre, så du kan tage på ferie uden at skulle bekymre dig om indbrud i boligen mens du er væk.

1 – Sørg for at dine døre og låse er sikret bedst muligt

Noget af det bedste du kan gøre for at forindre indbrud i din bolig er, at sørge for at du har de nyest låse og den bedste sikring du kan få. Der findes utallige udbydere på markedet, som kan give dig et komplet sikkerhedstjek og blandt andet skifte dine låse, så de bliver opgraderet til de højeste sikkerhedstandarter. Blandt gode udbydere kan blandt andet næves Azlaase.dk fra Frederiksberg, som både kan vejlede og hjælpe dig med at opsætte den rigtige låse-løsning. Bor du ikke i Købehavnsområdet, så kan en hurtig søgning på Google hjælpe dig med at finde udbydere som kan sikrings-optimere dit hjem.

2 – Allier dig med din nabo

Mange huse står tomme i ferierne når danskerne drager afsted syd på, og villavejene er derfor ofte meget tomme. Dog er der typisk én eller flere personer, som ikke skal afsted på samme tid som de andre og det kan derfor være en rigtig god idé at alliere dig med dem og få dem til at få dit hus til at se beboet ud mens du er væk.

Hvis naboen putter skrald i din skraldespand, parkerer bilen i din indkørsel, sørger for at postkassen ikke er fuld, lægger dørmåtte ned efter trappevask og hilser på fremmede og uventede gæster, er der større chance for, at du undgår at blive udsat for indbrud. Du kan koordinere denne indsats igennem Nabohjælp, som også tilbyder forskellige apps og services som kan gøre jeres samarbejde på vejen lettere og mere effektivt.

3 – Anskaf dig et sikringskab

Skulle uheldet være ude og din blog bliver udsat for et indbrud, så kan du lige så godt gøre det så svær som muligt for tyvene at stjæle noget værdifuldt. Du kan f.eks. anskaffe dig et sikringskab, hvori du kan placere alle dine dyrebare egendele. Med alt der er dig mest kært sikret i en sikringskab, kan du tage på ferie velvidende om, at skulle uheldet være ude, så får de i det mindste ikke fat i dine arvestykker eller noget andet vigtigt.

Du kan også se denne video om, hvad du kan gøre for at sikre din bolig bedst muligt mod indbrud når du er på ferie:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *