Lån penge til ny cykel

Det er snart påske og foråret er endelig ved at vise sig. Der er intet skønnere end en cykeltur i den danske natur, men det er kun sjovt, hvis man har en velfungerende cykel.

Hvis din cykel er en smule slidt, er blevet stjålet eller bare mangler, kan du nemt låne til en ny på nettet. Kulturguiderne ser på mulighederne for at låne penge til ny cykel i denne artikel.

Hvor kan jeg låne til ny cykel?

Hvis du mangler penge til en ny cykel, har du flere muligheder for at skaffe pengene. Nogle muligheder er nemmere end andre. Helt generelt kan du vælge følgende:

Der er ingen tvivl om den nemmeste og hurtigste vej til et cykellån, er via udbyderne online. Det tager ikke mange timer, fra du har ansøgt og til aftalen kan være underskrevet.

Banken vil være det oplagte valg for mange og du bør bestemt forhøre dig hos din bankrådgiver, men vær forberedt på et nej. Bankerne er blevet meget strikse og det er derfor svært at blive godkendt hos disse.

Sidst er det værd at nævne, der er visse forhandlere som tilbyder finansiering. Men vær meget opmærksom på til hvilke renter og vilkår det sker. For disse løsninger, behøver ikke være billigere end de to første muligheder.

Start med at finde drømmecyklen

Du bør altid starte med at finde drømmecyklen, inden du søger finansiering. For før du ved præcis hvilken model du søger, kan du af gode grunde ikke vide om dit pengebehov fx. er på 5.000 eller 15.000 kroner.

Der er mange webshops online, hvor du kan lave din indledende research. Præcis ligesom du kan vælge at besøge den nærmeste cykelforhandler, for at se nærmere på mulighederne. Foretrækker du at starte jagten på drømmecyklen hjemme fra sofaen, finder du et stort udvalg i en webshop som Bikester.

En god cykel kan koste alt fra 4.000 og op til 25.000 kroner. Det er i høj grad dine behov og præferencer der sætter grænsen for, hvor meget du vil investere.

Se mere om at låne penge til ny cykel på denne side.

Husk forsikringen

Vælger du at købe en dyr model, bør du huske at få styr på forsikringen. Det kan være at din nuværende indboforsikring dækker dig og ellers er det altid muligt at få tilkøbt dig en forsikring mod tyveri og lignende.

Det er meget ærgerligt at investere 15.000 eller 20.000 kr. i en fed cykel, der så bliver stjålet efter 2 uger. Så sørg for at være forsikret, da dyre og lækre modeller, alt andet lige er mere attraktive for tyve.

Du kan starte med at kontakte dit forsikringsselskab, for at høre hvordan du er dækket og hvad det evt. vil koste i tillæg. Kan de ikke hjælpe dig, vil flere forhandlere kunne tilbyde dig en forsikring oveni prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *