5 ideer til påskeferien

Er du i tvivl om, hvad du skal lave i påskeferien, så kan denne guide med 5 ideer til underholdning eller aktiviteter i påskeferien måske hjælpe dig. Lad os kaste os ud i det med den første ide.

1 – Lær at male

En hobby som er super nem og ikke specielt dyr at komme i gang med er at male. Male kan være dejligt afstressende og egner sig perfekt til en stille torsdag i påsken, hvor der alligevel ikke er så meget andet at tage sig til. Tag et smut ned i din lokale hobbybutik, f.eks. Panduro, og køb de vigtigste materiale der skal til for at komme i gang.

Søg måske lidt på nettet efter hvilken stil du gerne vil male i og med hvilke materialer – der findes masser af muligheder! Hvis du er typen der ikke kaster dig ud i noget før ind du har fået noget instruktioner i det kan det anbefales, at du tager et malerkursus inden du begynder. Det kan dog være svært lige at booke sig ind på sådan et med kort varsel, men så er det heldigt at du faktisk også online kan tage et kursus via videoundervisning. Se f.eks. her: Malerkursus

2 – Bag en kage

Er du også en af de mange danskere der har set den store bagedyst? Hvis ja, kunne det så ikke være en sjov idé at prøve at gå i nogle af deltagernes fodspor og bage en super lækker og ikke mindst flot kage. Google du lidt på nettet kan du finde masser af de opskrifter på de kager der bliver baget i TV-programmet, og så er det jo bare med at gå i krig – se f.eks. her. at få handlet ind, forberedt og bagt kan nemt tage en hel dag, specielt hvis du har børnene med – så kom i gang i god tid!

3 – Tag på en mini-skiferie i sverige

Det lyder måske lidt vildt, men du kan faktisk komme på ski i blot et par dage uden at skulle rejse til Frankrig eller Italien. Smut en tur over øresund til Sverige og hop på ski en eftermiddage – det er sjovt og det koster ikke en bundegård. Nu snakker vi så godt nok påskeferien, så tjek lige vejret og sneen inden du tager afsted – ellers så brug denne aktivitet i din vinterferie, hvor der er bedre garanti for sne.

4 – byg et hjemmespa

Du skal forkæles i påsken, og hvad er ikke bedre end en god omgang spa. Køb dig nogle sterinlys, noget spa-salt, sæt din ynglings musik på og snup dig et glas iskold hvidvin i badekaret – DET er god afslapning.

5 – tag i biffen

Hvis du ikke har tid i hverdagen, så kan det være en god ide at tage en tur i biffen. Der går typisk en masse gode film hen over påsken, så det er bare med at vælge en og komme afsted. Du kan evt. kombinere din tur i biffen med en frokost eller middag inden eller efter.

Vi håber du har kunne bruge for liste og måske kan bruge den til at få en endnu bedre påskeferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *