Lån til din rejse eller ferie

Det er dyrt at tage på ferie eller en længere rejse. Alt efter hvor du tager hen, koster det hurtigt fra 10.000 kroner og opefter. Penge de færreste danskere har frit til rådighed på deres bankkonto.

Det kan med andre ord være nødvendigt med et lån til din rejse eller ferie. Kulturguiderne.dk har set på dine muligheder for at låne penge, så du stadig kan komme afsted.

Brug for penge til udlandsrejsen?

Hvis du mangler penge til udlandsrejsen har du overordnet set to finansieringskanaler:

  • Banken
  • Låneselskaber online

Du ved sikkert allerede hvilket svar du får af banken, for de er ikke meget for at udlåne penge til rent forbrug. Det gør de kun hvis du har en særlig sund privatøkonomi som kunde. Rigtig mange danskere vil derfor være overladt til firmaerne på nettet.

Her er der heldigvis kommet mange låneselskaber at vælge imellem. Renteniveauet er blevet langt billigere og mere konkurrencedygtigt end for 10 år siden. Det betyder at lånefirmaerne på nettet, nu er et godt og sundt alternativ til bankerne.

De billigste selskaber kan tilbyde dig renter fra 4,94 og 4,99 % – og det findes næppe meget billigere i egen bank. Dertil kommer at låneprocessen er betydelig hurtigere og nemmere at gennemføre. Du kan altså have pengene i løbet af få dage og ikke efter flere uger, som det kan være scenariet i banken.

Det store spørgsmål er så hvem der kan hjælpe dig? For det kan være svært at overskue markedet helt selv.

Du kan med fordel sammenligne låneselskaber online via Findino.

Nettet er den nemmeste vej

Der er ingen tvivl om at nettet er den nemmeste vej til penge og til at få godkendt sin låneansøgning. Banken vil være en længere proces, hvor behandlingstiden er betydeligt længere og hvor du ligeledes skal fremvise detaljerede budgetter og meget mere. Du kan endda opleve et møde eller snak om hvad pengene skal bruges på.

På nettet kan du underskrive med NemID og selv låneformularerne kan udfyldes inden for 5 minutter. Det behøver altså ikke tage lang tid, fra du har ansøgt, til at pengene havner på din konto. Det bliver kort sagt ikke nemmere, end det er online.

Man kan faktisk tale om at det er blevet for nemt, da man godt kan ende med at optage ugennemtænkte lån. Du skal stadig overveje det grundigt og gå efter den laveste åop som kunde. Der er nemlig ingen grund til at låne dyrere end nødvendigt.

Alt i alt er dine muligheder for at skaffe penge til ferien eller rejsen rigtig gode. Kravene hos selskaberne på nettet er begrænsede. Se mere om at lave lån til rejse og ferie online her.

Er du i stand til at overtale banken?

Som afrunding bør du vide at banken altid er det mest fornuftige valg. Du bør derfor altid starte med at forhøre dig i egen bank, om mulighederne for at lån til rejsen.

Det kan du gøre gratis og uforpligtende, samtidig med at du indhenter et par lånetilbud online. Hvis du er dygtig og heldig, kan du ende med flere tilbud på hånden. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at finde den bedste eller billigste løsning. Uanset om den findes i banken eller hos de billigste låneselskaber online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *