Business and pleasure i Irland

Business and pleasure Irland

Mange kommer til Irland på forretningsrejse. Det gør de fordi mange internationale virksomheder har deres europæiske hovedkontorer i f.eks. Dublin, på grund af en lav selskabskab og generelt lempelige forhold for store virksomheder.

I Dublin finder du blandt andet Google, som har deres europæiske hovedkontor liggende i det gamle foundry ved de gamle doks. Mange rejser hvert år til netop Google for at deltage i SEO kurser, søgemaskineoptimerings seminarer, AdWords seminarer og en masse andet som Google tilbyder. At besøge Google er lidt af en oplevelse, da de har en helt speciel måde at indrette deres kontorer på. Nedenfor ses f.eks. et billede fra deres konto i Dublin:

gd

Man kan også købe en guidet tur hos Google, hvor du får hele deres kontor at se, så det kan anbefales, hvis man ikke har en reel aftale om at møde ind på deres kontor.

Pubs og steaks

Dublin har som London et hav af Pubs – nogle er de meget klassiske pubs, mens andre er mere moderne. Tag et kig på Tripadvisor, og find en god pub i nærheden af dit hotel. Pubs er noget man bare må prøve, og når du er der så er det selvfølgelig en Guinness du skal have!

Efter en tur på pub og et par øl, er det tid til at finde noget at spise. Her kan en god steak fra F.X. Buckley klart anbefales.  F.X. Buckley er en steakhouse kæde i Dublin, som serverer de bedste bøffer. Prisen er ret gennemsnitlig for Dublin, så du skal ikke være bekymret for at betale MASH-priser.

En tur på Guinness bryggeriet

Bryggeriet Guinness har indrettet en hel bygning i Dublin som delvist arbejdende museum. Dette er klar et besøg værd, hvis man har et par timer i byen at slå ihjel inden man skal hjem med sin flyver.

Vi håber at du med denne korte artikel har fået et par ideer til, hvad du skal lave i din fritid, næste gang du er i Dublin på forretningsrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *