Cykelferie er for alle

Cykelferie stormer frem som en feriemulighed. Charterrejser sydpå til enten de kanariske øer eller Mallorca er ikke længere helt så attraktive feriemål som førhen.

Danskerne har opdaget, at der findes mange dejlige steder i lille Danmark, som er perfekte til en cykelferie. Og så har de opdaget, at der er noget om snakken, når de cykeltossede snakker om cykelglæde, livskvalitet og afstresning i samme sætning.

Cykelbølgen er over os

Der bliver købt cykelbukser, cykeltrøjer, cykelhjelme og alt andet tilbehør som aldrig før. Webshops oplever en øget trafik på deres sider, hvor danskerne efterspørger alt det, som hører en cykelferie til.

De fysiske butikker siger velkommen til mange folk, som er nysgerrige for at se, røre og prøve forskellige cykler. De er på jagt efter en ny cykel, hvad enten det er en mormorcykel, en cykel med motor eller en mountainbike. Men det kan være noget af en prøvelse at finde favoritcyklen, for der er mange lækre designs på markedet i øjeblikket – også i de flotteste farver.

Stor tilslutning til mountainbike

Cykling er populær i alle aldersgrupper. Og i klubregi er det især mountainbikeklubber, som lige nu ligger i front med tilslutningen af nye medlemmer. Medlemmernes glæde ved at køre mountainbike i fritiden smitter af, når de skal bestille ferie.

Det ender tit ud i en cykelferie i den ene eller den anden form. Og hvorfor ikke tage cyklen med? En cykeltur er både energigivende, mental afkobling fra arbejde og utrolig sundt for kroppen. Der er kun gevinster ved at vælge en cykelferie frem for en anden slags ferie. Så planlæg allerede din første eller næste cykelferie snart.

På med cykelholderen og så af sted

Mange tænker måske, at det er lidt besværligt at tage cyklen med på ferie, men det kan kun afvises. Holder du en ferie tæt på hjemmet, kan du snildt tage cyklen hjemmefra og starte ferien her.

Hvor tit er det lige, at du får set naturen og seværdighederne, hvor du bor? Jah, stort set aldrig. Nyd derfor en cykelferie i dit eget område. Eller tag bilen og kør hen, hvor du vil. Cykelholderen sættes på bilen i løbet af få sekunder. Nemt og hurtigt går det også med at sætte cyklen på. Ja, så er du klar til cykelferie, når tasken er pakket. Der, hvor bilen ikke kan komme hen, hopper du på cyklen og nyder ferie på to hjul i stedet for fire. Med denne kombination venter der mange gode oplevelser forude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *