Justin Bieber koncertbilletter 2016

Justin Bieber koncert

Hvad enten du er ung eller ældre, har du formentlig hørt navnet Justin Bieber. I mange år har han lavet populære hits, som og med sit nye Purpose album, er han kun blevet endnu mere populær. Han har været på toppen, siden han kom frem med sin debutsingle ”Baby”, og siden da har han publiceret en lang række hits som blandt andet ”As Long As You Love me”, ”Never say never” og mange andre.

Nu kommer Justin Bieber til København og det er en begivenhed, mange vil have koncertbilletter til. Han kommer forbi Parken i oktober 2016. Vi ser på hvordan du får gode billetter til Bieber koncerten.

Kom til Bieber Koncert i parken

Når man er til Bieber koncert, er man garanteret en masse god musik og en række sange, som du kan synge med på. Men ikke nok med det, så vil du også opleve Parken summe af god stemning, og Justin er tidligere kendt for at afholde nogle fede shows.

Derfor vil hans næsten koncert uden tvivl også være et kæmpe show med konfetti, dans og sceneshow fra ende til anden. Uanset om du er inkarneret Bieber-fan eller ej, får du en kæmpe oplevelse, hvis du skal til Bieber koncert i Parken 2. oktober 2016.

Se priser og find Justin Bieber koncertbilletter her.

Find og sammenlign billetpriser på nettet

Vil du finde frem til de billigste billetter på nettet? Selvom Justin Biebers koncert er en kæmpe oplevelse, er der ingen grund til at betale overpris for koncertbilletterne. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at finde billetter, frem for bare at vælge det første tilbud.

Der er nemlig ofte mange penge at spare på forskellige hjemmesider, når det kommer til koncertbilletter. Ønsker du at komme med til Justin Biebers koncert, kan det formentlig betale sig for dig at bruge lidt tid på at undersøge nettet for at finde de laveste priser.

Når du går i gang med at søge, vil det gå op for dig, at du kan finde mange forskellige billetpriser på nettet. Naturligvis kommer det an på, hvilke pladser der er tale om, men der er mange gange også forskel på priserne mellem de forskellige internetsider. Derfor kan du spare penge ved at finde billetpriser på nettet og sammenligne dem for at finde frem til den billigste. Det kan du gøre via sammenligningstjenester som Billetkompagniet.

Purpose albummet hitter stort!

Justin Bieber er netop kommet ud med endnu et album, som denne gang er blevet kaldt Purpose. På det album ligger en lang række hits, som har været spillet i radioen over det seneste års tid –  blandt andet ”Sorry”, ”Love Yourself” og ”What do you mean”. Man kan altså roligt sige, at dette album hitter stort og har gjort ham endnu mere populær, end han var før.

Det bliver en endnu større oplevelse at være til hans koncert i år, når der ikke kun er en masse af de gode gamle hits, men også de helt nye musiknumre, som har hittet stort over hele verden. Purpose har virkelig taget hans karriere til nye højder og han appellerer nu i højere grad til flere målgrupper.

 

Video: Optræden fra Parken i april 2013

Vi slutter af med en video, der kan give dig et godt indtryk af hans live performance. Det er et videoklip fra hans optræden i Parken, april 2013. Videoen giver et meget godt billede af hvad du kan forvente. Masser af skrigende piger, god musik og overraskelser på scenen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *