Guide til rabat på oplevelser

Når man skal ud og spise, i biografen eller måske en tur på museum, så er der rig mulighed for at spare en masse penge, hvis man blot ved, hvor man skal kigge. Nettet vrimler nemlig med tilbud på oplevelser og rabatkoder, der kan give det op mod 30% rabat på eksempelvis et restaurantbesøg.

I denne guide vil vi give dig en række tips til, hvordan du selv kan søge efter rabatter på oplevelser via nettet.

Find deals

Deal-sites har i mange år været forbeholdt varer, som kan købes online. Men denne tid er dog ovre, og du kan i dag også sagtens finde deals med stor rabat på f.eks. restaurantbesøg og kulturoplevelser.  Eftersom der efterhånden er utallige deal-sites, er det nemmest at søge på Google efter hvad man ønsker. Prøv f.eks. at søge efter ”deal restaurant Århus” eller ”deal koncert Århus” – du vil med sikkerhed finde gode tilbud på en lang række oplevelser. Sider som f.eks. takeoffer.dk specialiserer sig i tilbud på oplevelser.

Hold øje med og deltag i lokale arrangementer.

Mange byer afholder arrangementer for at promovere dem selv og de butikker der ligger i byen. Til disse arrangementer er det ofte muligt at komme ud og prøve de ting af, som byen tilbyder og det indebærer både gratis ture i skøjtehallen eller en tur på det lokale museum. I Aarhus findes der eksempelvis ”Smag på Aarhus”, hvor en lang række restauranter tilbyder gode rabatter, hvis man kommer på ”smag på Aarhus” dage. Hold derfor øje med hvad der sker i din by – der er helt sikkert rabatter at finde.

Find rabatkoder

Det er de seneste år blevet utrolig populært blandt danske webshops at udlodde rabatkoder. Rabatkoder kan du bruge når du handler på webshoppen , hvorved du får X antal procent i rabat.  F.eks. bruges rabatkoder rigtig meget i mode-branchen og på tøj-webshops samt i webhotel branchen, men andre brancher såsom oplevelses-branchen er også ved at komme efter det. Det kan derfor godt betale sig, hvis du eksempelvis skal en tur i Djurs Sommerland, og du kan købe billetten online, at søge på ”rabatkode Djurs sommerland” inden du køber dine biletter – det kunne jo være, at der fandtes nogle koder på nettet der gav lidt rabat på købet.

Hot-offer hjemmesider

På hot offer hjemmesider hjælper forbrugerne hinanden med at finde gode tilbud på webshops på nettet. Det gør man ved at uploade et hot-offer (tilbud) til siden, hvis man finder noget godt et sted. Andre brugere kan så stemme det tilbud op, hvis det er rigtig godt. Jo ”hottere” tilbuddet er, jo flere der har stemt på det. Du kan derfor bruge disse sider til, at finde frem til rigtig gode tilbud på nettet, som du måske ikke lige selv vidste fandtes.  Disse sider findes også i form af facebook sider, hvor folk gør hinanden opmærksom på tilbud, som f.eks. denne:  https://www.facebook.com/TilbudiByen.dk

 

Har du selv nogle gode tips til, hvordan man kan få rabat på oplevelser, både de gastronomiske og kulturelle, så skal du være mere end velkommen til at dele dem via kommentartråden nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *