Spiseguide til Aarhus – 4 steder du bare skal prøve

Bor du i Aarhus kender du måske allerede stederne, men det kan være at du aldrig har prøvet at spise der. Det kan være at denne artikel vil lave om på dette når du hører, hvad de steder vi vil anbefale kan byde på. Du kan også bruge denne spise guide, hvis du planlægger en tur til Aarhus som turist og godt kunne tænke dig at spise på et af de gode steder og måske i nogle tilfælde ikke så kendte steder.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med jacobs-mad.dk – mad ud af huset Århus

Drudenfuss

Er du til aflappet hipster-stemning og studievenlig priser, så er Dridenfuss stedet for dig! Priserne er i den lave ende og maden er i top klasse. Drudenburgeren kan varmt anbefales, men prøv også nogle af deres andre retter – de er alle gode! Tag på Drudenfuss, hvis du skal ud med vennerne og det ikke skal være så højtideligt, men mere afslappet.  Du skal dog være ude i god tid, da der ofte er fuldt hus – så husk at bestille bord!  Du kan besøge Drudenfuss her.

MASH

Skal du have gode bøffer skal du på MASH. Der findes rigtig mange steakhouses i Aarhus, men ingen slår altså MASH. Både mad og service er i topklasse og er du mindre sulten kan du altid hoppe på deres famøse burger. Priserne er dog også i den høje ende, så du skal nok regne med at slippe omkring 500 kr. per mand, hvis i både skal have forret, hovedret samt vin til maden. Du kan besøge MASH Aarhus her.

Koc kebab

Aarhus har danmarks bedste kebab sted. I hvert fald hvis man skal tro mx.dk. Det har nemlig kåret Danmarks bedste kebab og det tilfaldt Koc Kebab i Åbyhøj.  Her serveres udsøgte kebabruller, som man ikke finder ret mange andre steder. Stedet er ultra lille, og du skal derfor regne med at stå i kø ud på gaden for at få fingrene i en rulle.

Memphis roadhouse

Er du til rigtig BBQ og amerikansk sydstats stemning, så skal du en tur forbi Memphis Roadhouse.  Her får du spareips, pulledpork, hotwings og gravy som kun amerikanerne kan lave det. Memphis Roadhouse ligger lidt væk fra alle andre resturanter og du skal derfor en smule væk fra turistgaderne for at finde det. Det ligger dog stadig i centrum og lige ved åen. Besøg Memphis roadhouse og se deres menu her.

Har du selv et favoritsted i Aarhus, som du gerne vil anbefale til andre, så smid gerne en kommentar i kommentartråden nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *