10 ting at lave i sommerhuset med kærresten

Er du på vej i sommerhus med kæresten, hvor der både er langt til civilisationen, tv-signal og ikke mindst en hurtig bredbåndsforbindelse så kan det måske være svært at få tiden til at gå når det ”bare” er jer to.

I denne artikel giver vi dig derfor en række ting, som du og din kæreste kan lave i sommerhuset.  Las os bare kaste os ud i det og se på første punkt!

  1. Et ord på to bogstaver der starter med S og slutter med X. Det er altid sjovere at hygge sig på nye steder og i uvante omgivelser. Grib derfor chancen og giv den ekstra gas i sommerhuset. Det kan i sikkert godt bruge nogle dage på 😉
  2. Grib terningerne og spil! Brætspil er totalt undervurderede, og vi spiller for sjældent. En tur i sommerhuset er derfor en fantastisk chance for at dyste mod hinanden i Trivial Persuit, logospillet og måske ligefrem skak!
  3. Gå lange ture. I er i naturen og der er sikkert ikke så mange mennesker omkring jer. Det er derfor oplagt at tage nogle gode lange gåture.
  4. Køb lokalt og hyg jer med madlavning. Når man er i sommerhus så er der masser af tid. Brug derfor ekstra meget tid på madlavningen og hyg jer med det. Hvis i er i sommerhus ved vandet, så tag ned og køb friskefisk og gør det derfor til et fælles projekt at få dem fileteret og tilberedt.
  5. Massage! Massage kan man ikke få nok af, og nu hvor i har tiden, jamen hvor så give hinanden en rigtig god massage hver.
  6. Dyrk motion sammen. I stedet for at gå en tur, kan i sammen tage løbeskoene på og gå på opdagelse i nærområdet.
  7. Bag en kage sammen. Det er super hyggeligt at bage og man får sjældent tid til det i hverdagen. Bag derfor en kage sammen og hyg jer med det.
  8. Alt afhængig af området, så tag ud og benyt jer af de aktiviteter der er til rådighed. Det kunne f.eks. være at der var en bowlinghal i nærheden eller måske en skøjtehal. Hop en tur på Google og find ud af hvad der sker i området og kom ud og prøv det af.
  9. Overask hinanden. Iden i tager i sommerhus skal i hver i sær finde på en overraskelse som skal udføres / fremvises en af dagene i sommerhuset.
  10. Kig hinanden i øjnene og få snakket om de ting der ikke er tid til i hverdagen – det er sundt at komme helt ned engang imellem og decideret sætte tid af til at tale med hinanden.

 

Har du selv en god idé til hvad man kan lave i sommerhuset sammen med sin kæreste, så hører vi gerne fra dig i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *