Kulturugen på Bornholm | Et besøg værd!

Mange danske byer har det og selvfølgelig har Bornholm det også – en kultur uge. I år (2016) ligger kulturugen i uge 38, hvilket måske gør den lidt “off season” i forhold til sommerferien, men så slipper du måske også for alt for mange turister, hvis du tager til den.

I år kan du blandt andet opleve følgende til Bornholms kulturuge:

  • Liveoptræden med TV2. Dette er en unik koncert til Bornholms kulturuge, som bliver skabt i samarbejde mellem Musikhuzet, Rønne, ROSA-Dansk Rock Samråd og Steffen Brandt.
  • Klassisk på Kanten. Teaterkoncerter, hvor musikerne optræder på scenen og ikke i orkestergraven.
  • Jakob Hansens litteraturfestival
  • Gaardens Madkulturfest. Et arrangement, hvor etablerede kokke og madkunstnere sammen med unge kokkeelever skabte en symfoni af smags, lugte, syns og høreoplevelser.

 

Bornholms Kulturuge er en årligt tilbagevendende festival med musik, litteratur, gastronomi og meget mere. Hver sensommer siden 2001 har klippeøen budt velkommen til en uge fyldt med et hav af begivenheder og oplevelser for alle sanser.

Kulturugen på Bornholm varer, som allerede beskrevet, fra den 17. til den 25. september 2016.

Overnatning til kulturugen

Et godt tip til overnatning på hotel kan være det nyforpagtede hotel sandvig, som har en unik belligenhed samt en fantastisk udsigt over Østersøen. Her finder du muligheder for enhver smag ligefra ren luksusophold til et mere aktivt ophold. Desuden er der et Wellnesscenter tilknyttet hotellet, så du efter en lang og spændende dag til kulturugen kan tage en velfortjent pause.

Er du ikke til hotel, så findes der også en lang række campingpladser rundt omkring på øen, hvor du for ganske få penge kan leje en plads og slå et telt op for natten.

Kender du til arrangementer til kulturugen på Bornholm, så skal du være mere end velkommen til at dele dem med kulturguidernes læsere. Ellers kan du læse mere om kulturugen på Bornholm her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *