Oplev kulturen i Spanien

Spanien er et helt fantastisk sted. Kulturen er meget afslappet, og forretningerne lukker midt på dagen for så at åbne sidst på eftermiddagen med åbningstider ud på aftenen. Dette kaldes på spansk siesta.

Hvert år rejser titusindvis af danskere til Spanien for at få lidt af sydens sol og generelt bare slappe af i varmen. Landet i det sydlige Europa har rigtig meget at byde på, du kan bl.a. gå op opdagelse i lokale markeder hvor du kan købe lokalt mad.

Spanien er omkranset af Middelhavet hvilket også betyder at det solrige land har rigtig mange badestrande. Gran Canaria, Malaga og Barcelona er nogle meget populære rejsemål for danskere.

De fleste danske flyselskaber flyver til Spanien og de populære rejsemål. Norwegian og Ryanair er specielt populære grundet god service samt pris. Hvis du kunne havet lyst til at opleve den spanske kultur på en billig måde, så er det også muligt at bestille afbudsrejser til forskellige områder i Spanien.

Bravotours har bl.a. følgende destinationer på deres afbudsrejser:

  • Malaga
  • Fuertaventura
  • Gran Canaria
  • Mallorca
  • Tenerife

Afbudsrejserne koster fra 1.700,- kr. for 3-9 dage ved køb igennem Bravotours.

Gran Canaria er en ø ude for den spanske kyst kan godt være et præget af turister. Dette er helt ideelt for børnefamilier med små børn som gerne vil have all-inklusive samt børnevenlige faciliteter i form af pool, legepladser mm.

Hvis du og din familie er mere til storbyferie så kan vi anbefale at rejse til Malaga. I Malaga er der rigtig mange seværdigheder, bl.a. Alcazaba, deres stadion, en gammel arena for tyrefægtere, en super flot havn, en gågade fuld af butikker og meget mere.

Hvis du endnu ikke har været i Spanien, så kan vi kun anbefale det. Det er meget mentalt afslapet af være på ferie i landet, da de kører i et meget lavere gear end hvad vi gør i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *