Tre gode legepladser i København, som dit barn bør prøve!

Bor du i København og har du ikke mulighed for at tage dine børn med ned i haven for at lege, så burde du prøve en af de mange sjove og endda lærerige legepladser der findes i Købehavn. Faktisk kan en tur til en af disse legepladser være lige så godt som en tur i den blå planet eller Zoo – læs med her og døm selv!

Dette indlæg bringes i samarbejde med lillefod.com – billige børnesko på nettet

Trafiklegepladsen

Dette er ikke blot en legeplads, men et sted, hvor dine børn kan lære at omgås i trafikken helt uden at skulle ud i den virkelige verden. Legepladsen er nemlig indrettet med trafikkryds svingbaner, skilte, en benzintank og meget mere – alt hvad man også har i den virkelige trafik. Husk selv at tage cykler med, da disse ikke kan lejes på området. Tag dine børn med på trafiklegepladsen og få en god dag til at gå med læring om trafikken og leg, men kom dog udenfor ferierne eller midt på dagen, hvor institutionerne er der, da der ellers godt kan være rigeligt crowded.

Ørstedsparkens elektroniske legeplads

På denne legeplads kombineres motion og computerspil. Børn skal hoppe, danske og skubbe sig til at få computerne under træerne til at sige lyde eller bevæge sig. Det er en fantastik legeplads, hvor børn der er vant til at sidde foran computeren kan bruge nogle af deres computer evner, men samtidig få noget god motion og frisk luft.

Aok.dk har skrevet mere om denne legeplads her: Legepladsen i Ørstedsparken.

Østre Anlægs legeplads

Denne legeplads er en lidt mere traditionel, hvor børn i alle aldre kan klatre, lege og boltre sig så tosset de vil. Der er dog et lille tvist, og det er at anlægget er indrettet med et sørøver tema, hvor ungerne hurtigt kan leve sig ind i en sørøver verden med piratskibe, krokodiller og skatte.

Derudover kan man, hvis man ikke er til sørøver leg, også leje tennisketsjere eller fodbold og lege med disse på nogle af de åbne arealer. For de voksne er der masser af borde og bænke, hvor man mageligt kan se på børnene mens de giver den gas på anlægget.

 

Kender du nogle gode legepladser i København, som andre måske ikke kender til, og vil du gerne dele deres lokation med os andre – så skriv gerne i kommentarsporet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *