Vinterferie i Danmark – 5 spændende kulturoplevelser

kultur

Skal du holde vinterferie herhjemme i Danmark? Så er der mange muligheder for at finde spændende kulturoplevelser rundt omkring, som kan gøre din vinterferie lidt sjovere. I denne artikel kan du se vores bud på fem spændende kulturoplevelser herhjemme i Danmark.   

Copenhagen Light Festival

Det første som du uden tvivl skal opleve i vinterferien i Danmark er Copenhagen Light Festival. Copenhagen Light Festival, er en ny festival, som vil ændre på den ellers mørke februar måned, ved at sætte lys op rundt omkring i hele København.

Du kan opleve lysfestivalen rundt omkring i København. Når du er ude at gå eller cykle en tur kan du mange steder se flotte bygninger eller gader der er lyst op på forskellige måder. Mange steder kan du også opleve lysshows og der er derfor mange muligheder for spændende oplevelser i forbindelse med Copenhagen Light Festival.

Vinter i Tivoli

Oplevelse nummer to til din vinterferie i Danmark, er at tage forbi Tivoli. I år har Tivoli valgt at åbne dele af haven i vinterperioden og du kan derfor tage en tur forbi Tivoli og prøve et par af forlystelserne, gå rundt og slappe af i haven eller tage en tur på skøjtebanen.

I forbindelse med Copenhagen Light Festival har Tivoli også valgt at pynte op med flot lys og de laver lysshows forskellige steder i haven, når mørket har sænket sig om eftermiddagen.

Shoppingtur i København

Tredje oplevelse til vinterferien i Danmark er at tage på shoppingtur i København og forkæle dig selv med lidt nyt til boligen eller nyt til garderoben.

Du kan fx gå en tur op af strøget og finde de nyeste kollektioner fra fx Heartmade og mange andre designerbrands. I midten af København er der fantastiske muligheder for at se designers nye kollektioner eller gøre et godt kup med den sidste del af januarudsalget.

Og det er ikke kun på strøget at der er mange gode muligheder for at shoppe. Der findes mange andre gode steder rundt omkring i København, hvor du hurtigt kan bruge et par timer på at tage rundt i de forskellige butikker.

Du kan også finde mange spændende ting til at opdatere din bolig. Du kan fx tage forbi Georg Jensen Damask og købe en flot dug eller et par dækkeservietter, så din bolig bliver klar til foråret.

Besøg Louisiana

Vi kan naturligvis ikke lave en liste med gode kulturoplevelser uden at have et museum med på listen, og her har vi valgt museet Louisiana. Louisiana er et kunstmuseum for moderne kunst og er populært blandt mange kunstinteresserede i Danmark.

Louisiana skifter løbende der udstillinger og der er derfor altid noget nyt at opleve, hvis du tager forbi Louisiana. Her i februar er Louisiana aktuel med Picasso keramik, som er den første udstilling i Skandinavien der viser Picasso originale kemiske kunst.

En anden udstilling som gør Louisiana et besøg værd i vinterferien er den amerikanske kunster George Condos værker. George Condos kunst kan bedst beskrives som sjovt, skævt og makabert og det er derfor noget som skal opleves på tæt hold.

Lysshow i Odense Zoo

Den sidste oplevelse til vinterferien er at tage på besøg i Odense Zoo. Odense Zoo forvandles i februar til et flot lysshow med flotte farver. Du kan opleve Odense Zoo på en helt anden måde med flotte lysshows, der lyser dyrene op på en unik måde.

Du kan samtidig lære om hvordan dyrene ser om natten og hvordan forskellige farver påvirker dem, og der venter derfor flere spændende oplevelser, hvis du tager forbi Odense Zoo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.